Apartament 2 camere, Etaj Intermediar, Centru, 2c7097 - Proactiv Business 5527

Apartament 2 camere, Etaj Intermediar, Centru, 2c7097

Descriere apartament

Proactiv Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu două camere, situat în Centru, in imediata apropiere a hotelului Bucovina.

Cu o suprafață de 43 mp, acest apartament este poziționat la etajul trei al unui bloc cu regim de înălțime P+4E, oferind o priveliște captivantă și acces facil catre punctele de interes ale orasului. 

Intrând în apartament, veți fi întâmpinați de un hol primitor care deschide calea către un salon luminos, un spațiu ideal pentru a vă relaxa și a vă bucura de momente de calitate alături de cei dragi.

Dormitorul promite odihnă și revitalizare. Baia aduce un spațiu de răsfăț și funcționalitate si completează idealul vieții urbane moderne, în timp ce bucătăria este gata să inspire chef-ul din dumneavoastră și vă invită la crearea de noi rețete și amintiri.

Renovarea completă a apartamentului a fost realizată cu o atenție deosebită pentru detalii, alegându-se finisaje de înaltă calitate care îmbunătățesc estetica locuinței și asigură un standard ridicat de confort pentru viitorul proprietar.

Sistemul de încălzire cu ajutorul centralei termice și izolația exterioară maximizează eficiența termică, garantând un cămin cald și primitor.

Ferestrele cu tâmplărie din PVC Salamander și geam termopan asigură o izolare fonică excelentă, permițându-vă să vă bucurați de liniștea propriei locuințe.

Acesta vă așteaptă să îi treceți pragul și să vă lăsați cucerit de calitatea și confortul său.

Pus la dispoziție la prețul de 75.000 euro, acest apartament reprezintă o oportunitate remarcabilă pentru a începe un nou capitol într-un spațiu care să vă reflecte personalitatea și stilul de viață.

Dacă sunteți în căutarea unei locuințe care să vă ofere mai mult decât un simplu adăpost, ci un adevărat cămin, acesta ar putea fi locul ideal pentru dumneavoastră.

Și dacă, în căutarea dumneavoastră, această proprietate nu corespunde în totalitate criteriilor, nu ezitați să vizitați sediul agenției noastre de pe strada Stefan cel Mare, nr 41, unde vă așteaptă o gamă variată de apartamente cu două camere, din care cu siguranță veți găsi locuința care să vă împlinească toate dorințele.

Cu o bază de date de 325 de apartamente, echipa noastră dedicată este pregătită să vă asiste în găsirea spațiului perfect.

Sunați acum la 0728 218212 sau 0330 802122 pentru a stabili o vizionare. Vă reamintim că toate datele tehnice furnizate au caracter informativ și au fost preluate de la proprietar, agenția noastră făcând toate eforturile pentru a asigura acuratețea și actualitatea informațiilor.



ID Oferta: 5527

Pret Vanzare: € 75,000 
Zona:Central
Suprafata utila:43 mp
Confort:1
Compartimentare:semidecomandat
Etaj:3/4
Nr. etaje imobil:4
Numar Bai:1
Reper:
Tip Imobil:Bloc
Numar Camere:2
An Constructie:1967
Structura:Caramida
Actualizat la: 10 Mai 2024
Numar de afisari: 291

Caracteristici generale

  • Izolatii termice: Exterior
  • Stadiu: Finalizat
  • Ferestre: PVC
  • Pardoseli: Gresie, Parchet
  • Incalzire: Centrala proprie
  • Bucatarie: Da, Nemobilata
  • Acces: Spate
  • Interfon: da
  • Lift: nu