Apartament cu 4 camere, pe 2 niveluri, Zamca, 4C854 - Proactiv Business 5249

Apartament cu 4 camere, pe 2 niveluri, Zamca, 4C854

Descriere apartament

Proactiv Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 4 camere, pe 2 niveluri, situat in cartierul Zamca.

Locuinta, in suprafata de 121 mp, are camerele decomandate si face parte dintr-un bloc complet anvelopat.

La nivelul etajului 4, regasim: bucataria, livingul, dormitorul, baia si un balcon de 3 mp. Accesul in mansarda se realizeaza pe o scara interioara.

Modul de dispunere al incaperilor la nivelul etajului superior este urmatorul: doua dormitoare, un dressing open-space (generos din punct de vedere al spatiului), o baie si un spatiu suplimentar de depozitare (debara).

Viitorii proprietari se pot bucura de o zona de relaxare, avand acces direct si la terasa amenajata pe acoperisul blocului. Izolatia interioara a peretilor este refacuta, ceea ce ii ofera spatiului mansardat o foarte buna performanta termica.

De asemenea, apartamentul este dotat cu centrala termica si doua unitati de aer conditionat (cate una pe fiecare dintre cele doua niveluri).

Locuinta este incadrata in clasa energetica B. Imobilul a beneficiat de o renovare completa in 2016, ce a vizat refacerea instalatiilor electrice, sanitare si termice. Finisajele interioare de care dispune apartamentul sunt de foarte buna calitate, iar tamplaria exterioara este din PVC cu geam termopan. Blocul este amplasat in proximitatea urmatoarelor puncte de interes general: statii pentru mijloacele de transport in comun, magazine, scoli, gradinite, farmacii.

De asemenea, este pozitionat si in apropierea Catedralei (2 minute distanta fata de locatie). Pretul de achizitionare este de 117.000 euro si include atat mobilierul executat pe baza de comanda, cat si echipamentele electrocasnice.

Daca aceasta proprietate nu se incadreaza in criteriile d-voastra, va asteptam la sediul agentiei noastre de pe str Stefan cel Mare, nr 41.

In baza de date avem 65 de apartamente cu 4 camere.Suna acum si stabileste o vizionare. Tel: 0728 218212/ 0330 802122.


 



ID Oferta: 5249

Pret Vanzare: € 117,000 
Zona:Zamca
Suprafata utila:118 mp
Confort:1
Compartimentare:decomandat
Etaj:4/4
Nr. etaje imobil:4
Numar Bai:2
Numar Balcoane:1
Reper:
Tip Imobil:Bloc
Numar Camere:4
An Constructie:1978
Destinatie:Locuinta
Actualizat la: 3 Aprilie 2024
Numar de afisari: 165

Caracteristici generale

  • Izolatii termice: Exterior
  • Stadiu: Finalizat
  • Ferestre: PVC
  • Pereti: Faianta, Lavabil
  • Pardoseli: Gresie, Parchet
  • Incalzire: Centrala proprie
  • Acces: Fata