Apartament 2 camere, Etaj Intermediar, Obcini 2C6706 - Proactiv Business 4506

Apartament 2 camere, Etaj Intermediar, Obcini 2C6706

Descriere apartament

Proactiv Imobiliare vă prezintă o oportunitate unică de a achiziționa un apartament cu două camere, localizat în zona Obcini, situat la primul nivel al unui bloc cu 4 etaje.

Apartamentul dispune de o suprafață totala de 56 mp și este format din: hol, un living spațios, un dormitor primitor, o bucătărie mobilată și echipată, două balcoane accesibile din camere și o baie cu ventilație naturală. 
Imobilul a fost modernizat cu materiale de calitate superioară, cum ar fi: uși interioare din lemn masiv, gresie și faianță de calitate premium, parchet laminat în living și dormitor și vopsea lavabilă pe pereți.

Glafurile sunt din marmură, atat la interior cat si la exterior, mobilierul este realizat la comandă, din lemn masiv, design ales cu mult bun gust de către proprietarii actuali. 
Apartamentul are încălzire centralizată proprie și izolație termică exterioară, ceea ce îi asigură o eficiență energetică ridicată.
Ferestrele sunt din PVC cu geam tripan. 

Locația imobilului este excelentă, fiind situat într-o zonă liniștită dar cu acces facil la toate facilitățile orașului. 

Locuința se oferă complet mobilată și utilată la prețul de 115.000 euro. Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0728 218212/ 0330 802122 sau să ne vizitați la sediul nostru de pe str. Stefan cel Mare, nr 41.
 ID Oferta: 4506

Pret Vanzare: € 115,000 
Zona:Obcini
Suprafata utila:50 mp
Confort:1
Compartimentare:decomandat
Etaj:1/4
Nr. etaje imobil:4
Numar Bai:1
Numar Balcoane:2
Reper:
Tip Imobil:Bloc
Numar Camere:2
An Constructie:1985
Structura:Cadre
Actualizat la: 12 Mai 2023
Numar de afisari: 89

Caracteristici generale

  • Izolatii termice: Exterior
  • Stadiu: Finalizat
  • Ferestre: PVC
  • Pardoseli: Gresie, Parchet
  • Incalzire: Centrala proprie
  • Mobilat: Complet, Lux
  • Bucatarie: Da, Mobilata, Utilata
  • Acces: